STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS CLELF DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Sunday, 28 June 2015

Apa itu Celebrity Lass?

Soalan: Apa itu Celebrity Lass?
 
.
Jawapan: Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam.
.
Sesuai bagi penjawat awam, seperti polis, guru, nurse dan bomba.
.
Juga sesuai bagi pelajar pelajar yang ingin berasa yakin berdamping dengan kawan kawan walaupun seharian tak mandi. 
.
CL juga sesuai untuk peniaga peniaga pasar pagi, pasar malam dan juga kepada pekerja restoran restoran.
.
Apa yang saya tau, penjawat awam sangat bermasalah tentang bau badan. .
Kerana mereka lama di dalam pejabat tanpa boleh mandi.
.
Mereka hanya lumurkan pewangi ketiak untuk bau wangi.
.
Tanpa mereka sedar bahawasanya Pewangi ketiak atau deodorant tu tak mampu pun hilangkan bau "hangit" dan "tengik" yang ada pada mereka.
.
Kadang tu bau makin "menyengat " bila bercampur bau badan dengan pewangi ketiak tu.
.
Saya sering alami situasi bila saya ke pasar malam atau pagi.
.
Dan ada juga time saya ke pejabat swasta atau kerajaan.
.
Saboo je la bau diorang...
.
Cuba anda bayangkan, kalau mereka tau sekarang ada satu produk yang mampu hilangkan bau badan, pasti mereka teruja nak cuba.
.
Kita tak nak ke tolong mereka?
.
Kita tak nak ke bahagiakan orang lain? .
Jawapannya ada pada diri, tepuk dada tanya hati" 







PENGUMUMAN gembira buat semua peminat ‪#‎CelebrityLass‬. .
PROMOSI BERAPI RAYA PACK bermula hari ini.
.
BUY 1 = FREE 1 + DISCOUNT RM10
.
Dengan setiap pembelian 1botol CL 50ML, anda layak mendapat diskaun RM10 &
1 botol 1botol travel pack 5ml secara PERCUMA. 
Memang best bawa pulang travel pack beraya ke kampung nanti.
.
JIMAT DAN SANGAT BERBALOI.
Segera dapatkan sekarang. Jangan gigit jari nanti kerana stok sangat LIMITED! 
 
Best, FREE SHIPPING lagi.
.
Raikan ramadhan & syawal anda tanpa gangguan bau badan

Wassap sekarang 0126304654 marshaena
email : marshafarina2@gmail.com

Harga cuma Rm75 sm dan Rm85 ss. Free postage free 1 
botol travel pack


No comments: