EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Sunday, 28 June 2015

Apa itu Celebrity Lass?

Soalan: Apa itu Celebrity Lass?
 
.
Jawapan: Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam.
.
Sesuai bagi penjawat awam, seperti polis, guru, nurse dan bomba.
.
Juga sesuai bagi pelajar pelajar yang ingin berasa yakin berdamping dengan kawan kawan walaupun seharian tak mandi. 
.
CL juga sesuai untuk peniaga peniaga pasar pagi, pasar malam dan juga kepada pekerja restoran restoran.
.
Apa yang saya tau, penjawat awam sangat bermasalah tentang bau badan. .
Kerana mereka lama di dalam pejabat tanpa boleh mandi.
.
Mereka hanya lumurkan pewangi ketiak untuk bau wangi.
.
Tanpa mereka sedar bahawasanya Pewangi ketiak atau deodorant tu tak mampu pun hilangkan bau "hangit" dan "tengik" yang ada pada mereka.
.
Kadang tu bau makin "menyengat " bila bercampur bau badan dengan pewangi ketiak tu.
.
Saya sering alami situasi bila saya ke pasar malam atau pagi.
.
Dan ada juga time saya ke pejabat swasta atau kerajaan.
.
Saboo je la bau diorang...
.
Cuba anda bayangkan, kalau mereka tau sekarang ada satu produk yang mampu hilangkan bau badan, pasti mereka teruja nak cuba.
.
Kita tak nak ke tolong mereka?
.
Kita tak nak ke bahagiakan orang lain? .
Jawapannya ada pada diri, tepuk dada tanya hati" 







PENGUMUMAN gembira buat semua peminat ‪#‎CelebrityLass‬. .
PROMOSI BERAPI RAYA PACK bermula hari ini.
.
BUY 1 = FREE 1 + DISCOUNT RM10
.
Dengan setiap pembelian 1botol CL 50ML, anda layak mendapat diskaun RM10 &
1 botol 1botol travel pack 5ml secara PERCUMA. 
Memang best bawa pulang travel pack beraya ke kampung nanti.
.
JIMAT DAN SANGAT BERBALOI.
Segera dapatkan sekarang. Jangan gigit jari nanti kerana stok sangat LIMITED! 
 
Best, FREE SHIPPING lagi.
.
Raikan ramadhan & syawal anda tanpa gangguan bau badan

Wassap sekarang 0126304654 marshaena
email : marshafarina2@gmail.com

Harga cuma Rm75 sm dan Rm85 ss. Free postage free 1 
botol travel pack


No comments: