EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Saturday, 5 January 2013

KEK COKLAT VERSI PEMANGGANG AJAIB

KEK COKLAT VERSI PEMANGGANG AJAIB...AJAIB KAN SIAP BOLEH BUAT KEK LG....PE TUNGGU LAGI GRAB NOW PUASA NK DEKAT..
 JOM Try bakar kek coklat dlm pemanggang ni... . 20 minit ... jeng jeng jeng....
 kek coklat yg di bakar dgn pemanggang tu... 20 minit.. bancuh kek...masuk pemanggang... tutup... buka dh masak....wallllaaaa.... kek coklat nestum.. menggerutu sb nestum... bestnya... tgu sejuk baru make up ya...

Bahagian bawah kek.. Walla, Mmg tak melekat.. Tak payah letak gris / planta..bahagian bawah cantikan....
tada...............dah siap utk di makan....jom try

JOM BELI 'PEMANGGANG AJAIB' ini macam2 boleh masak dengan pantas, cepat dan mudah dikendali kerana direka khas spy tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis dgn menggunakan bahan 'Die-Casting' yg melindungi masakan drpd hangus ketika dipanggang. 

Ready stock

jenama CynThia cooker.Saiz lagi besar,32 cm.! Now offer RMI49.90 setiap 1.add Postage RM15SEM/RM25ss (n/p RM129 BLM MASUK POSTAGE)
whatsapp, viber n sms saya : 0126304654 /email ke marshaena@yahoo.com or pm sy
BELIAN BORONG 10SET FREE 1SET HY utk pemanggang ....jimat dan lebih jimat.....

 
 

No comments: