EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Friday, 25 September 2015

Khas untuk kaki travel CL sebagai backpacker

===Khas untuk kaki travel===.
 
Ini tips berguna untuk anda yg suka travel sebagai backpacker.Backpacker mesti nak jimat space untuk muat baju dan peralatan lain kan?





Saya cadangkan bawa #celebritylass. Kenapa? .

Sebab: 
1. Mudah dibawa. Botol comel CL tu boleh sisip ja kat tepi beg.
.
2. Sangat banyak kegunaan. Boleh digunakan sebagai pengganti deodorant. Tak payah bawa deodorant. Lagipun pakai deodorant ni buatkan ketiak kita melekit dan tinggalkan kesan kat baju.
.
3. Berpeluh kuat sekalipun badan takkan masam walaupun kita dah penat berjalan dan berpeluh sepanjang hari. .
.
Sebabnya? #celebritylass ni neutralkan peluh, jadi badan kita tak berbau.
.
4. Boleh hilangkan bau kaki. Nak jalan seharian, mesti lama kaki terperam dalam kasut kan? 
Haa..sapukan CL pada tapak kaki dan celah jari sebelum pakai stokin.
.
5. Tak perlu nak mandi kerap2. Sebab badan tak berbau. Jadi tak perlu kerap tukar baju.
.
6. Makan banyak. Nak pulak makanan yang kuat bau, Sapu ja #CL bau akan nyah dalam 3 saat. Kot la makan sardin time travel. Nak jimat kan. Banyak sangat kegunaan CL ni. Bawa CL semua boleh settle. Insua Allah.
.
So backpacker ini adalah benda wajib bawa dalam beg. Jom travel tanpa bau masam Order sekarang! .
 
Whatsapp : 

Marshaena
Consultant Celebritylass™
Whatsapp +6012-6304654
email : marshafarina2@gmail.com
 





















 
 
 


No comments: