STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS CLELF DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Friday, 25 September 2015

Khas untuk kaki travel CL sebagai backpacker

===Khas untuk kaki travel===.
 
Ini tips berguna untuk anda yg suka travel sebagai backpacker.Backpacker mesti nak jimat space untuk muat baju dan peralatan lain kan?





Saya cadangkan bawa #celebritylass. Kenapa? .

Sebab: 
1. Mudah dibawa. Botol comel CL tu boleh sisip ja kat tepi beg.
.
2. Sangat banyak kegunaan. Boleh digunakan sebagai pengganti deodorant. Tak payah bawa deodorant. Lagipun pakai deodorant ni buatkan ketiak kita melekit dan tinggalkan kesan kat baju.
.
3. Berpeluh kuat sekalipun badan takkan masam walaupun kita dah penat berjalan dan berpeluh sepanjang hari. .
.
Sebabnya? #celebritylass ni neutralkan peluh, jadi badan kita tak berbau.
.
4. Boleh hilangkan bau kaki. Nak jalan seharian, mesti lama kaki terperam dalam kasut kan? 
Haa..sapukan CL pada tapak kaki dan celah jari sebelum pakai stokin.
.
5. Tak perlu nak mandi kerap2. Sebab badan tak berbau. Jadi tak perlu kerap tukar baju.
.
6. Makan banyak. Nak pulak makanan yang kuat bau, Sapu ja #CL bau akan nyah dalam 3 saat. Kot la makan sardin time travel. Nak jimat kan. Banyak sangat kegunaan CL ni. Bawa CL semua boleh settle. Insua Allah.
.
So backpacker ini adalah benda wajib bawa dalam beg. Jom travel tanpa bau masam Order sekarang! .
 
Whatsapp : 

Marshaena
Consultant Celebritylass™
Whatsapp +6012-6304654
email : marshafarina2@gmail.com
 





















 
 
 


No comments: