STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS CLELF DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Monday, 26 December 2016

HOMEMADE COOKIES - BELIAN ANSURAN,TEMPAH SKRG!

Dalam keadaan ekonomi negara yg xmenentu, kenaikan harga barang memang terasa kan. Tak tau akan datang apa lagi yg naik 😒.. Xkisahlah keluarga kecil ataupun besar.
Tu sbbnya.. Kita buat persediaan awal. 

Projek kutu biskut raya 2017. Serendah rm50 sebulan untuk tempoh 5 bulan. Ada 16 pilihan biskut raya yang dijamin kesedapan dan kualiti. Dapat 10 balang/jenis biskut/kuih.. Projek ni bukan projek skdr test market.. Projek kutu biskut ni hampir 5 tahun telah diadakan dan telah membantu ramai surirumah, yg brpendapatan rendah, pelajar dan jgk mereka yg malas nk sibuk2 buat sdri biskut. 
Untuk dijual, mkn sendiri maupun sbg hadiah.. 

Nak bagi sebalang dua kat mak n mak mentua pun boleh.. 😍😍 Berminat? Jom join kutu boleh dimakan ni👍

Nak order makan sekarang pon boleh. ejen dan stokis kawasan masih dibuka

Whatsapp 0126304654 marshaena

atau like dan follow fan pages 

https://www.facebook.com/Projek-usahawan-biskut-raya-2016-478932955545352/?ref=bookmarks 

























  ANTARA JENIS COOKIES YANG ADA :_
1.🍪  kapit peanut
 2.🍫 kapit coklat
3.🍭  monster peppero
4.🍬  sarang semut
 5.🍍 tat nenas
 6.🌰 mr pilot cashew
 7.🍩 nestum choc 
8.🍞 scottish oatmeals
9.🍥 bangkit cheese 
10.🍤popia udang 
11. 🍰 almond london 
12.🐥 samosa ayam 
13.🍊 black sweet crunch
14.🍫 mini cornflakes
15.🍓 strawberry island
16.🍘 mini rempeyek
17. ☃ salju 
18. 🍯 kacang polo 
19. 🍬 semperit

WHATSAPP TERUS 0126304654 MARSHAENA

EJEN DAN STOKIS KAWASAN DIPERLUKAN
 








No comments: