EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Thursday, 30 June 2011

SHOPAHOLIC




            Mood YaNg Santai.............heheheh. Hari ini mood nak keluar shopping setelah selesai semua kerja2 yg sepatutnya... SHOPAHOLIC.... entah apa makna sebenar ye shopaholic.... adakah aku tergolong dalam gelaran itu atau aku masih terselamat lagi.hehehehe..:)
           U all semua dah beli persiapan hari lebaran?dah ke belum?aku bukan setakat tempah baju ,baju pn dah siap 3pasang.:). Now kalo nak anto tempahan baju sure semua orang dah xterima tempahan bajukn.....tak kisah pn now dah belambak kedai jual baju ready made /baju siap bukan setakat kedai offline,online pn dah melambak dekat facebook ....banyak giler sampai xtertengok rasanya rambang mata .hehheheh....tapi itu bukan cite sebenar yang aku nk story mory dekat u all smua..hehehe...
          Memandangkan hari ni aku cuti so ari nie mmg plan  nak berjalan2 shopping dari satu butik ke satu butik tudung aku jelajah  bersama adik dan kak   aku..hehehehe.nak di jadikan cerita yang aku xtau kenapa aku ada satu masalah aku xpasti masalah nie berat ke besar ke atau masalah biasa yang u all smua alami..tapi kire masalah jugaklah.hahhahah......bila aku masuk mana2 butik xkisahlah tudung ke,baju ke ,kasut ke apa sahaja...nak nak pulak kalo ada pelayan(alamak apa nama dia lupa pulak) datang tolong pilih tanya bagai rasa nk marah pn ada....... rimas pn ada...hehehhe.bagi lah change aku nk tengok2 dlu mana yg bekenan kalo dah ko dok follow aku pn xselesa hehehehhe...masalah aku satu nie je bila aku dah puas pusing2 dok belek2 kekadang aku rasa macam dah xde yang berkenan nk beli tapi aku xsampai hati lah pulak nak keluar kedai dengan tangan kosong tanpa beli apa2.hahaahah.cian minah itu dok follow layan aku kan xkan lah aku keluar kedai xbeli pape.haahahh...sudahnya mmg aku keluar beli gak paling2 kecik pn aku mesti beli satu barang......hahahha.....pelikkn...adik aku pun kadang2 marah aku dia cakap kalo dah xnak beli xpayah lah nape nak beli gak kecian bagai..heran kan tapi itulah aku.......nie baru masuk butik kalo on9 selamat duit aku smua..hahaha
godaan......SALE.....SALE.....heheheh.JUsco tengah SAle oooo.........jom

SEPETANG DI BUTIK FAREEDA SHAH ALAM


 
SETELAH PUAS SHOPPING SAKAN SINGGAH KEJAP MAKAN DEKAT KFC JUSCO BUKIT RAJA


--------->>>>>>>>>>>>> TULAH MAM ALYA COMEY


BILA PERUT DAH KENYANG SAMBUNG SHOPPING BAJU PULAK....TADI TUDUNG DAH SELESAI....HEHEEH...: =)





No comments: