EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Sunday, 23 December 2012

RUNCIT / BORONG / KREDIT(KUTU) PEMANGGANG AJAIB


Jom join main kutu kuali panggang ajaib ni, x perlu isi myk, blh juga mengoreng.. sangat ajaib, blh kurangkan kolesterol di dlm badan kita dan keluarga..
ajak member2 opis jom main kutu rm50/month 3org….
JENAMA CynThia dr AuGY JENAMA ARE IKAN terbaru ….32cm Double pan ...

HUBUNGI SAYA BAGI SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK BERNIAGA SECARA OFF9 (^___^)

~~ pemanggang CynThia dr AuGY pink - Free 1 beg kitar semula dengan setiap pembelian sehingga 31 disember 2012…
~~ pemanggang ARE IKAN tu popular di m'sia...free BUKU RESEPI.... Free rak besi sebagai pengukus didlamnya. grab
~~ dr segi ketahanan dn kualiti sama je... hrga pun sama....10set dpt free 1 set... Free 1 beg kitar semula dengan setiap pembelian sehingga 31 disember 2012
BELIAN RUNCIT:
** ARE IKAN - BESAR - SAIZ 32 CM = RM 160
** CynThia dr AuGY - SAIZ 32 CM = RM 140
** ARE IKAN - STANDARD - 28 CM = RM 120
ADD POSTAGE POS LAJU = RM 15 SM // RM 25 SS
 







Terbaru dipasaran!!!


32cm Double pan (CynThia dr AuGY)

- lebih tahan lasak

-Pink color


Lain2 sama fungsinya:-

32cm -besar

-Tahan lasak/karat

-Mudah diguna dan dibersihkan (span lembut shj)

-Mudah dan cepat memasak

- paling penting, tanpa minyak.. baik utk kesihatan seisi keluarga




RM150 -1set Poslaju rm15 SM, RM25 SS

YANG BERMINAT

 ♥ whatsapp n sms saya : 0126304654 /email ke

 marshaena@yahoo.com

offer borong


 32Cm sb = RM1300 & FREE 1 set pemanggang!!!BLM

 MASUK POSTAGE


♥ HARGA RUNCIT BELI DENGAN SAYA ~~SIZE 32 = RM 

150/SET



* BORONG & jual kepada rakan2 or jiran2 anda untuk ur 

income ;


TERBARU --- BESAR 32CM

RM 168.00 POSLAJU RM 15 SM / RM 25 SS


NOW HARGA PROMOSI RM160
FREE 1BEG KITAR SEMULA DGN SETIAP PEMBELIAN SEHINGGA 31/12/12

 

Bestnya kalau memasak dengan Pemanggang Ajaib ni, kecik molek mudah dibawa ke mana-mana. Mudah digunakan dan dapur pun tak kotor! Pemanggang Ajaib - UNIK! boleh panggang apa saja tanpa perlu arang.
Tiada asap dan tiada bau!.. nak buat satay boleh, nak buat ayam percik atau ikan percik bleh.. utk ibu ibu dalam pantang lepas bersalin lagi laaaa


No comments: