EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Sunday, 24 February 2013

HOMEMADE COOKIES

ingat lagi kisah biskut raya kami tahun lepas yang berlori kami jual... ada yang smpai nangis tak cukup stok yang nak.... tahun ni kami saje jual awal... kita buat pesta biskut..boleh order utk hamper.. untuk kenduri kahwin.. nak buat door goft pun boleh.... tahun ni biskut kami pilih lagi meletops dr tahun lepas....

Pelbagai biskut utk perayaan / program / kenduri / hantaran dengan harga yg murah.nak order utk bazar ramadhan pun boleh.... order awal2 ya.

PENGEDAR DIPERLUKAN.... BERMINAT
♥ whatsapp n sms saya : 0126304654 /email ke marshaena@yahoo.com
 

MALATOPS

- nama dah meletops kan... of coz la sedap amat
- ada cornflakes, coklat, nestum, white choc

biskut paling ngetop tahun lepas

rm 22
 


 
ALMOND LONDON

- biskut dia dicelup dlm coklat... bukan coklat tuang atas biskut..
- satu biji badam
- biskut dia pun ada serbuk badam, lagi sedap dooo

RM 22
 
TOP PAVLOVA

- dibuat guna putih telur je tak pakai tepung
- klcc jual RM 45 sebekas dek non...

RM 22

 
SAMPERIT CHEESE

-dua perisa dlm 1 bekas.. choc dan vanila
- ada cheddar cheese atasnya

RM 22
 
SAMPERIT CHEESE

-dua perisa dlm 1 bekas.. choc dan vanila
- ada cheddar cheese atasnya

RM 22
 
POPIA UDANG

- inti udang memang sedap... pedas manis.. semua cukup

RM 22
 
MARBLE SHORTBREAD

- ngetop juga tahun lepas...siapa x dpt order awal2 tahun ni ya... order skrg makan puas2...

RM 22
 
POPIA UDANG

- inti udang memang sedap... pedas manis.. semua cukup

RM 22
 
TART NANAS

- siapa rasa tart ni tahun lepas... tahun ni lagi meletops ya

RM 22
 BEST SELLER LAST YEAR
CRUNCHY CRUNCH

- ada yang nangis ni tahun lepas tak dpt biskut ni
- tahun ni kasi order banyak2 ya...

RM 24

No comments: