EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Friday, 29 November 2013

Dah Lama mengidam mangkuk/periuk apiware like vision xmampu... jom join kutu.....


 





·         dah lama tau mengidam mangkuk/periuk cam kat atas ni

·          

·         mahal btol kan..(mahal bg aku yang bergaji ciput)

·          

·         kalo dapat join kutu pun best gak

·          

·         tapi tak tau nak join celah mana plak

senang je.....


JOM JOIN KUTU RM50 @ansur@cash


KUTU

Yang berminat, sila pm pada saya details berikut:
  • Nama Penuh:
  • Alamat Rumah Tetap:
  • Nombor Telefon Tetap:
  • Set Pilihan & Group Kutu:


Kaedah Perlaksanaan:
  • Kutipan kutu bermula pada setiap hujung bulan iaitu 25hb sehingga 5hb tiap-tiap bulan.
  • Pastikan semua peserta kutu membayar sebelum due date : 10hb tiap-tiap bulan.
  • Barang akan dihantar kepada penerima selepas habis bayar or lepas habis smua…
  • Jika peserta kutu membayar habis sebelum tiba gilirannya yang sepatutnya, barang akan terus dihantar tanpa perlu menunggu turn (jika tiada halangan stok, insyaAllah).
  • Peserta kutu boleh mengubah set pilihan jika mereka memberitahu awal sebulan dari bulan gilirannya, dan insyaAllah akan dibenarkan jika tiada halangan stok.
  •  

siapa berminat utk join KUTU Pemanggang ajaib (pink/merah) jenis besar/cadar mahal/apiware... rm50 sebulan boleh ask to join this group ya..
https://www.facebook.com/groups/275456162574891/?ref=ts&fref=ts


BERMINAT NAK JOIN??? whatsapp,wechat n sms saya : 0126304654 /email ke marshaena@yahoo.com 





No comments: