STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS CLELF DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Friday, 29 November 2013

Dah Lama mengidam mangkuk/periuk apiware like vision xmampu... jom join kutu.....


 





·         dah lama tau mengidam mangkuk/periuk cam kat atas ni

·          

·         mahal btol kan..(mahal bg aku yang bergaji ciput)

·          

·         kalo dapat join kutu pun best gak

·          

·         tapi tak tau nak join celah mana plak

senang je.....


JOM JOIN KUTU RM50 @ansur@cash


KUTU

Yang berminat, sila pm pada saya details berikut:
  • Nama Penuh:
  • Alamat Rumah Tetap:
  • Nombor Telefon Tetap:
  • Set Pilihan & Group Kutu:


Kaedah Perlaksanaan:
  • Kutipan kutu bermula pada setiap hujung bulan iaitu 25hb sehingga 5hb tiap-tiap bulan.
  • Pastikan semua peserta kutu membayar sebelum due date : 10hb tiap-tiap bulan.
  • Barang akan dihantar kepada penerima selepas habis bayar or lepas habis smua…
  • Jika peserta kutu membayar habis sebelum tiba gilirannya yang sepatutnya, barang akan terus dihantar tanpa perlu menunggu turn (jika tiada halangan stok, insyaAllah).
  • Peserta kutu boleh mengubah set pilihan jika mereka memberitahu awal sebulan dari bulan gilirannya, dan insyaAllah akan dibenarkan jika tiada halangan stok.
  •  

siapa berminat utk join KUTU Pemanggang ajaib (pink/merah) jenis besar/cadar mahal/apiware... rm50 sebulan boleh ask to join this group ya..
https://www.facebook.com/groups/275456162574891/?ref=ts&fref=ts


BERMINAT NAK JOIN??? whatsapp,wechat n sms saya : 0126304654 /email ke marshaena@yahoo.com 





No comments: