EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Monday, 20 April 2015

Bio Extreme Spray (BES) Bes..best..bes..best..bes..best !!!



Anda impikan kulit yg cantik...gebu..halus dan licin.Kini, anda boleh...hanya dengan 1 atau 2 semburan pada bawah lidah ianya merawat luka dan parut kering dengan efektif dan segera.

Satu penemuan terbaru dengan penghasilan teknologi telah melahirkan satu formula yang memberi banyak faedah. Produk yang amat mudah digunakan dan boleh di bawa kemana jua.





KELEBIHAN BIO EXTREME SPRAY

Meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan.
Memperbaharui sel-sel tubuh badan
Menggalakkan pertumbuhan sel kulit
Memperbaiki sel-sel kulit yang mati
Menyegarkan kulit
Memberi rangsangan tenaga
Mencantikkan Kulit
Meremajakan Kulit
 Bersaiz kecil (35ml) mudah dibawa

KANDUNGAN BIO EXTREME SPRAY

Glycerophosphocholine (GPC), Apple Stem Cell Culture Extract (Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract), L-Glutamine, L-Arginine, D-Ribose, Vitamins and Minerals. 


CARA PENGGUNAAN BIO EXTREME SPRAY

Spray 3 semburan secara langsung di bawah lidah dua kali sehari. 
Disyorkan untuk menggunakan pada waktu pagi dan sebelum tidur.

TESTIMONI


BERMINAT??
JOM ORDER.

HARGA KAMI!!

SEBOTOL RM 250.00 SM/RM 260.00 SS

TAPI TAWARAN HEBAT UNTUK ANDA
!!!! SET JIMAT - HIGHLY RECOMMENDED !!!!
BELI 2 PCS DGN HARGA RM424 SM


RM 424.OO SM/RM 424.00 SS


FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP
                Wasp/sms 0126304654 marshaena



               






Bio Extreme Spray (BES) - Bio Extreme Spray (BES)
5 ingredients utama selain vitamins & minerals

i. Glycerophospocholine (GPC)
- sgt baik utk fungsi otak
- meningkatkan daya ingatan, daya konsentrasi n fokus
- Membantu menajamkan akal fikiran
- Attitude lbh positif (perhubungan)
- Memulihkan fungsi otak
- Membantu masalah pelupa
- Tingkatkan mental performance
- Membantu dlm masalah saraf

ii. Malus domestica apple stemcell
- Memperbaharui sel tubuh badan
- Menggalakkan pertumbuhan sel kulit n memperbaiki sel kulit mati
- Mencantik n meremajakan kulit
- mengurangkan kedutan
- Anti penuaan

iii. L-Glutamine
- Asid amino
- Meningkatkan metabolisma utk pertumbuhan protein
- Membina otot
- Mencepatkan pemulihan luka
- Meningkatkan hormon pembesaran
- Boost sistem imunisasi
- Menyembuhkan ulcer

iv. L-Arginine
- Utk heart n blood vessel
- Utk high blood pressure
- Improve fungsi buah pinggang
- Migraine n sakit kepala
- Menyembuhkan luka surgeri dgn cpt

v. D-Ribose
- Energize ur heart
- Improve blood pumping
- Reduce muscle pain n letih









Terbaik lah BES ni...
Kami dah focus kpd BES.
Guna hari2 dua kali sehari.
Kesannya mmg awesome..
Tak penat
Sentiasa bertenaga
Sentiasa kuat walaupun k dah sendiri dah 5series.
Sekali bg talk sampai dua tiga jam bercakap no stop.
Bekerja siang mlm terbang sana sini mnjayakan group, kdg2 nak makan pun tak sempat tp boleh bertahan sampai petang.
Luka cepat baik
Antibody badan jd kuat
Jarang demam
Badan tidak mudah diserang flu mcm dulu sbb k dah tak tahan dgn aircond. 
Abg dzul pula tak boleh tak da aircond...24 jam bilik tido dgn aircond. Tp dgn BES, hidung pun tak tersumbat mcm dulu.
Spray kt muka lepas guna clearskin
Wajah jd glowing dan berseri2
Wajahvtak berkedut tak berkerepot.
Garis senyum pun hilang
Kedut bawah mata semakin hilang tak ketara lg.
Nmpak muda...org ingat umur 40 padahal dah 50 thn...sukanya
Luka kudis cepat baik...k dah spray kat kudis ma(ada di rumah) di bhgn belakang badan(kesan lama terbaring sejak 5 bulan lepas).
Kudis dah kering dan mula tumbuh daging. 
Sembur juga kt bawah lidah ma...ajaib rupanya BES ni.
Nampak dia mula ringan tangan dan kaki waktu buat fisioteraphy. Ingatan mula pulih. Byk yg dia ingat berbanding dulu.
Anak k dah Irah dan Aisyah...dua2 resdung sbb dr kecil sekolah beraircond dn berkarpet dr pagi sampai petang.
Kedua2nya dah pulih dr resdung.
Tak bersin dan berhingus lagi.
Jk tidak mmg rimas dibuatnya.
Sejak guna BES, mrka jarang demam. Kuat. Dulu asyik selsema je.
Boleh focus pd pelajaran, tidak mngantuk dlm kelas. Ceria sampai petang.
Minat pd pelajaran juga berbeza.­­­
Ha ha ha...BES ni juga sgt best utk suami dan isteri. Awesome...🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Cuba dulu baru u tahu...nnti u senyum sampai pagi. Kt mana nak spray...hi hi hi boleh tanya MM Fendi atau Wan Nazrina.
Fantastik...😎😎😎😎
Pagi spray bes
Dlm kereta spray bes
Sebelum makan spray bes
Nak solat spray bes
Nak tidur spray bes
Bangun tidur spray bes.
Ahhh...terbaik BES ni 

No comments: