STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS CLELF DIPERLUKAN

EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Monday, 6 April 2015

GST yang ni memang best!!!! GET SLIM TODAY!!!!

GST yang ni memang best!!!! GET SLIM TODAY!!!!
 3 bulan melarome dapat result begini Terbaik larome!!FRESH TESTIMONI from Bangkinang Indonesia !!! 
Hilang 5 kg dalam 5 hari


kenapa L'arome Apple Stem Cell Slimming Serum ini bagaikan ada kuasa MAGIK ke atas kulit anda.
Serum ini dihasilkan melalui PhytoCellTec oleh Dr. Fred Zulli, saintis tersohor Barat menggunakan epal liar yang hanya terdapat di negara Switzerland sahaja. Beliau melihat ada keganjilan pada epal liar ini kerana meskipun terbiar dibawah pokok selepas luruh selama 3 bulan, buah ini tidak kecut dan rosak sepertimana buah-buah epal yang biasa kita makan.
Buahnya didapati masih segar kerana stem selnya yang unik dan dapat mengekalkan buah ini seperti keadaan asalnya walaupun lama terbiar. Epal ini dinamakan Uttwiler Spatlauber. Ia mempunyai banyak khasiat serta istimewa kerana berupaya kekal segar dalam 6-8 bulan walaupun tidak diletakkan dalam peti sejuk. Ia kaya dengan Phytonutrien, Protein dan mempunyai sel hidup yang lama.
L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum direka untuk menghasilkan hasil yang hebat kepada pengguna. Ia bukan sahaja untuk membakar lemak anda, ia membantu membentuk badan anda, menghasilkan enam pek anda (pembina badan), menghilangkan selulit dan stretch mark.
Kandungan stem sel epalnya menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis selain membentuk pigmen kulit. Dengan kata lain juga, ia berupaya membaiki tisu dan sel dalam badan dengan efektif dan akhir menghasilkan sel baru dengan untuk kulit.
Formulanya yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan dapat membantu memecahkan lemak, menyahkan toksik dan air yang berlebihan dalam badan. Jadi ia akan menghalang pembentukan lemak disamping melancarkan pembuangan air besar dan kecil sekaligus menggalakkan pemecahan sel-sel lemak dengan kesan termo sehingga dapat melangsingkan badan anda. Selain itu, ia membantu mengurangkan selulit, stretch mark memperbaiki tona kulit yang lebih baik.
larome slimming serum ni diperbuat drpd ingredient spt berikut :
1) methyl nicotinate : lada benggala yg berfungsi memberikan rasa panas bagi membakar lemak dan mencairkan lemak2 tepu dlm bdn.
2) apple stemcell : apple hijau dr swiss yg berfungsi sbg membaiki sel2 kulit yg rosak spt strecthmark, selulit. Ianya adalah disbbkan sel kulit rosak.. 
3) cucurbita pipo (pumpkin seed/biji labu) berfungsi utk menegangkan semula kulit bdn yg telah kehilangan lemak2 td. So kulit bdn xakan mengelebeh..
**serum ni pekat dan tiada campuran air serta tidak berminyak, tidak melekit.. ianya bertindakbalas sejurus lepas sapu, iaitu selepas serum serap dlm kulit. Lemak2 tu akan dibakar n cair serta akan kuar dr bdn melalui najis atau peluh atau kencing.
Apa tu stem cell?
STEM CELL ialah "SEL INDUK"
"STEM CELL" terdapat pada benda-benda hidup seperti manusia, haiwan
dan tumbuhan. Jika manusia, "STEM CELL"banyak terdapat pada URI & TALI PUSAT bayi yang baru lahir. Bagi orang melayu, uri & tali pusat itu akan ditanam. Pada zaman sekarang, bagi golongan yang berduit, "STEM CELL" anak mereka akan disimpan di "STEM CELL BANK". Sebenarnya "STEM CELL" itu boleh digunakan kembali
jika bayi tadi mengidapi penyakit kronik. Tetapi kos penyimpanan amat mahal sehingga mencecah RM20,000 - RM100,000.
Assalamualaikum rakan2 yg saya sayang kerana Allah. 
Informasi yg baru saya dapat dalam majlis ilmu semalam bahawa produk kecantikan ada 3 kategori:-
1) Losyen (murah):tiada serapan di kulit,di permukaan kulit shj
2) Krim (mahal):diserap ke dlm kulit sedikit shj (hanya bertahan dlm tempoh sehari @ kurang)
3) Serum (paling mahal dgn kualiti paling tinggi & terbaik dlm kategori kecantikan
- penemuan terbaru dlm teknologi kecantikan
Ada rata2 pelanggan memberitahu bahawa Larome Slimming Serum RM385 utk 4 Botol mahal namun harga sebenar Serum di pasaran dunia sebenar adalah spt berikut.
9 kelebihan Larome apple stemcell
1. Kurus langsing
2. Hilangkan stecthmarks
3. Hilangkan selulit
4. Hilangkan parut
5. Cantikkan kulit
6. Buang angin dalam badan
7. Boleh hilangkan lenguh2 bdn
8. Sgt melawaskan
9. Selesaikan masalah segugut dan period tidak teratur
9 kelebihan inilah org berkata ini serum ajaib!try dlu baru tauu so powerfull


Berminat whatsapp n sms saya :

0126304654/0166888656

/

email ke marshafarina2@gmail.com 

 

No comments: