EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Monday, 20 July 2015

"Bagaimana nak hilangkan bau kasut yang sangat busuk?"

>>> Khas untuk mereka yang bertanya...
"Bagaimana nak hilangkan bau kasut yang sangat busuk?"

1. Kaki berpeluh antara penyebab kasut berbau busuk. 

2. Untuk menghilangkan bau busuk kasut, tabur serbuk kopi ke dalam kasut dan biarkan semalaman. 

3. Cuci seperti biasa pada keesokan harinya.

4. Nak kurangkan bau busuk pada kasut... mestilah kena pakai stokin selalu.

Nak cara lebih pantas?
Tanpa kopi?
 
pm/whatsapp 0126304654
marshaena 
pakar hilangkan bau badan 



Kasut berbau busuk 
=================
satu masalah yang sangat memalukan. Ianya bukan perkara lucu, ia boleh menjadi cabaran hebat untuk membetulkan masalah yang mengecewakan ini.
kami sangat bersimpati dengan nasib anda. Kami sedia membantu. Telah ramai yang kembali tersenyum dan menarik nafas lega.
Anda bila lagi?
antara testimoni kami :-


Kebaikan Produk Celebrity Lass ialah ia dapat memastikan anda BEBAS :
  •  Bau tengit ketiak
  •  Peluh celah kangkang yang rimas
  •  Bau kaki sebab selalu pakai kasut masa kerja
  •  Bau badan yang kuat semulajadi
✘ ini bukan PERFUME
✘ ini bukan DEODORANT
100% DIJAMIN AKAN BERPUAS HATI!! 3 saat je terus JADI.

CARA GUNA CELEBRITY LASS

 Aplikasikan beberapa minit sebelum mandi.(disyorkan mandi petang/malam)
 Gunakan 6-7 titis CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS sahaja ke tapak tangan kemudian gosokkan.
 Sapukan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak,kaki,celahan badan dan anggota lain.
 Selepas sapu di bahagian tertentu, biarkan dalam seminit dan kemudian mandi dan bilas sehingga bersih.
 CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.
p/s : Guna kemudian biarkan tanpa bilas pun tiada masalah. Kalau nak guna seperti deodorant pun bagus, sebelum memakai baju sapu dahulu di spot-spot punca bau badan

PRODUK KEGUNAAN TAHAN LEBIH DARI 3 BULAN

Kajian mendapati bau badan lelaki lebih kuat dari wanita,
Tapi wanita bekerjaya juga di petang hari boleh tahan jugak kan ‘perfume’nya.
Kan best setiap kali balik kerja, badan tetap bebas bau.
✘ Takde dah bau kaki masyam,
✘ Takde dah bau ketiak tengik,
✘ Takde dah bau badan lain macam.
Tak perlu lagi guna perfume, deodorant dah. Walaupun kerja berpeluh.
3 SAAT JE !! BUANG BAU BADAN DALAM 3 SAAT. 200% BERKESAN
bau badan.

INFO PRODUK CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS

CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan satu pendekatan baru dalam menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan pantas.
Dengan penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari, badan anda akan bebas bau dan menjadikan keyakinan anda bertambah dalam tempoh seharian bekerja.
Aktiviti seharian dalam bekerja, bersukan biasanya akan menjadikan anda berpeluh dan menjadikan anda rasa tidak selesa dek kerana kehadiran bau badan yang kurang menyenangkan.
Apatah lagi jika anda terdiri dari pengguna pengangkutan awam tegar. Pasti petang hari anda akan terganggu dengan bau yang kurang menyenangkan ini.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kini membawa penyelesaian untuk bebas bau badan hanya dalam masa 3 saat sahaja. Malahan badan akan kekal bebas bau dalam tempoh 24 jam walaupun keesokan harinya anda melakukan aktiviti yang sangat mengeluarkan peluh.
celebrity lass produk

.

SOALAN LAZIM DARI BAKAL PENGGUNA

Apakah fungsi CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ?
  • CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat.
  • CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau.
  • Penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS hanya sekali sehari sahaja cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.
  • CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS besifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan.
  • Kulit dibahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsistant CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS.
  • CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama 24 jam.
Apakah bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS? 
Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS terdiri bahan berkualiti premium.
Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, tutsi, air suling serta aluminium potassium sulphate.
Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS adalah keluaran 100% bumiputra muslim.
Apakah CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS selamat digunakan?
Ya, CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS selamat digunakan.  Sekiranya ingin digunakan lebih dari sekali dalam sehari juga tidak mendatangkan sebarang masalah.
Bagaimanakah cara guna CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS digunakan dengan cara diaplikasikan beberapa minit sebelum mandi.(disyorkan mandi petang/malam)
Gunakan 6-7 titis CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS sahaja ke tapak tangan kemudian gosokkan.
Sapukan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak,kaki,celahan badan dan anggota lain.
Bagi yang mempunyai bau badan yang kritikal, anda disyorkan untuk menyapu ke seluruh anggota badan.
Selepas sapu di bahagian tertentu, biarkan dalam seminit dan kemudian mandi dan  bilas sehingga bersih.
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.
Berapa harga CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS? 
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS didatangkan dalam botol 50ml pada harga Semenanjung RM85  dan Sabah Sarawak RM95
Sempena ‘Promo Pack  RAYA’ ini CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS dijual pada harga RM75 sahaja DAN FREE 1BTL TRIAL PACK
1 botol CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS 50ml ini boleh digunakan untuk tempoh 90hari. Ini adalah tawaran Super Saver.
BERMINAT BLH TERUS :-
pm/whatsapp 0126304654
marshaena 
pakar hilangkan bau badan

Bagaimana cara membeli CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS?
CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS boleh dibeli secara online SAHAJA dari pengedar online yang sah seperti kami. Tidak terdapat di mana-mana toko jamu dan sebagainya.
Berkesan ke CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS? 
Kami telah menguji keberkesanan produk CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ini kepada berbagai peringkat masyarakat. Antaranya ialah:
  • Penjawat awam
  • Pengguna perkhidmatan awam.
  • Jemaah masjid
  • Pemain futsal dan ahli sukan.
  • Pengunjung pasar malam
  • Tukang masak.
  • Pekebun
  • Pengunjung pasar tani
  • Mat motor
  • Pekerja kontraktor am
  • Bangladesh
  • Pelajar IPT
Dan ramai lagi..
bau badan busuk



No comments: