EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Wednesday, 5 August 2015

Celebrity Lass - Bau Hilang, Semua Sayang



Adakah Anda Masih KALAH Dengan Bau Badan Sendiri & Masyarakat terus Memerli Anda?

✘ BAU BADAN buat anda hilang keyakinan? ~ terus kecik hati
✘ Penat usaha hilangkan KETIAK berbau tengik ? –perfume pun tak cover.
✘ Kerja tak sampai setengah hari, KAKI dah mula berbau? – rasa amat tersisih.
✘ Di pulaukan rakan kerana bau badan??

Dengan cuaca Malaysia yang kejap panas kejap hujan,
adalah tak pelik kalau rakyat Malaysia sentiasa berpeluh.
Dan lagi tak pelik kalo kite kena 'sumpah' sebab bau badan kita mengganggu orang lain.


“ Walaupun Memakai Pakaian Dan Beg Tangan Mahal Serta Berjenama , 
Yakinlah, Tahap Keyakinan Anda Pasti Menurun 
Apabila Bau Badan Anda Mula Di Kesan Oleh Rakan Mahupun Yang Tersayang ”


APA KATA MEREKA YANG DAH PAKAI???

Alhamdulillah setakat ni guna 2x ja CL (Celebrity Lass) bau ketiak yang tak enak hilang dan pernah 2x cuba tak pakai deodorant. Alhamdulillah juga balik dari kerja tak bau sangat-sangat masamnya ketiak ku–Azrul .penjawat awam


Semalam hari ujian sample sebenar.Saya kerja suasana sentiasa dalam aircond di office. Semalam apply sample, then kuar rumah, perfume tak pakai, deodorant pon tak. Petang pulak ke gym.Sampai office, jam 10 check bau, jam 12 check bau, masuk surau check bau....mana laa tau menggangu reseptor deria bau kawan office.TERBUKTI Memang terbukti bau badan 'takde masa' nak muncul.Petang pegi gym, peluh basah badan, biase ade bau kepam. Tapi entah mana tah semalam bau tue 'menyorok'.Memang terbaik. boleh dijadikan pelengkan kepada total pengawalan bau badan (perfume,deodorant + produk nie)-kamal(bukan nama sebenar) pegawai swasta




ITU KATA MEREKA!!! ANDA PASTI TIDAK PERCAYA SELAGI BELUM MENCUBA? JADI BILA LAGI??


NAK Tahu? Apa Itu Celebrity Lass? Dan Apakah Kelebihan2 nya? Cuba Baca dibawah ini, Info Lanjut Tentang CL..



CELEBRITY LASS merupakan satu pendekatan baru dalam menyahkan bau badan dengan mudah, cepat dan pantas.

Dengan penggunaan CELEBRITY LASS hanya sekali sehari, badan anda akan bebas bau dan menjadikan keyakinan anda bertambah dalam tempoh seharian bekerja.

Aktiviti seharian dalam bekerja, bersukan biasanya akan menjadikan anda berpeluh dan menjadikan anda rasa tidak selesa dek kerana kehadiran bau badan yang kurang menyenangkan.

Apatah lagi jika anda terdiri dari pengguna pengangkutan awam tegar. Pasti petang hari anda akan terganggu dengan bau yang kurang menyenangkan ini.

CELEBRITY LASS kini membawa penyelesaian untuk bebas bau badan hanya dalam masa 3 saat sahaja. Malahan badan akan kekal bebas bau dalam tempoh 24 jam walaupun keesokan harinya anda melakukan aktiviti yang sangat mengeluarkan peluh.



Apakah fungi CELEBRITY LASS ?


CELEBRITY LASS  merupakan suatu bahan cecair yang meneutralkan bau badan anda dengan cepat dan selamat.

CELEBRITY LASS bukanlah deodorant apatah lagi minyak wangi kerana ianya sendiri bersifat bebas bau.

Penggunaan CELEBRITY LASS hanya sekali sehari sahaja cukup unik apatah lagi dengan kesan penggunaannya.

CELEBRITY LASS  besifat anti septic dan juga meneutralkan air kotor yang melekat pada badan.

Kulit dibahagian pelipat akan kelihatan lebih cerah dengan pemakaian secara konsistant CELEBRITY LASS.

CELEBRITY LASS terbukti mampu mengekalkan badan bebas bau selama 24 jam.

Apakah bahan yang digunakan dalam CELEBRITY LASS?


Bahan asas dalam pembuatan CELEBRITY LASS terdiri bahan berkualiti premium.

Antara bahannya adalah premium ekstrak rosa gigantean, tutsi, air suling serta aluminium potassium sulphate.

Kesemua bahan-bahan ini halal dan 100% selamat.CELEBRITY LASS adalah keluaran 100% bumiputra muslim.

Apakah CELEBRITY LASS selamat digunakan?



Ya, CELEBRITY LASS  selamat digunakan. Sekiranya ingin digunakan lebih dari sekali dalam sehari juga tidak mendatangkan sebarang masalah.






Bagaimanakah cara guna CELEBRITY LASS?




CELEBRITY LASS digunakan dengan cara diaplikasikan beberapa minit sebelum mandi.(disyorkan mandi petang/malam) Gunakan 3-4 titisan CELEBRITY LASS  sahaja ke tapak tangan kemudian gosokkan.



Sapukan CELEBRITY LASS kemana-mana bahagian badan yang berbau seperti ketiak,kaki,celahan badan dan anggota lain.



Bagi yang mempunyai bau badan yang kritikal, anda disyorkan untuk menyapu ke seluruh anggota badan.


Selepas sapu di bahagian tertentu, biarkan dalam seminit dan kemudian mandi dan bilas sehingga bersih.

CELEBRITY LASS memadai digunakan sekali sehari sahaja dan sesuai untuk semua peringkat umur.




------------------SOALAN LAZIM------------------


Berapa lama tahan 1 botol?

1botol CELEBRITY LASS 50ml sekiranya mengikut arahan boleh digunakai minimum 90 hari mahupun lebih.

Boleh kongsi dengan org lain tak?

Ya, sudah tentu. boleh dikongsi.

Ada side effect tak CELEBRITY LASS?

CELEBRITY LASS  tiada sebarang kesan sampingan.

Perlu dikenalpasti CELEBRITY LASS hanya untuk kegunaan luaran sahaja.

Selepas guna CELEBRITY LASS  kena pantang makan tak?

Tak perlu, kerana CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS ialah pelengkap kepada sesi membersih diri anda sahaja.

Kalau berhenti guna CELEBRITY LASS badan kembali berbau tak?

Kesan penggunaan CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS dapat dirasai selepas 3 saat menggunakannya. Dan boleh bertahan dalam tempoh 24jam.

Walaupun anda melakukan kerja atau aktiviti sukan yang sangat berpeluh. CELEBRITY LASS MASTER ODOURLESS masih berfungsi dengan sangat baik.

Berhenti dari menggunakan CELEBRITY LASS sama seperti anda berhenti menggunakan bahan mandian yang lain.

Kalau dan guan CELEBRITY LASS boleh ke tinggalkan deodorant lain?

Ya, boleh. Malahan CELEBRITY LASS sangat bagus kerana tidak merosakkan pakaian anda.

Berapa lama produk boleh sampai?Produk sampai dalam masa 2-3 hari bekerja selepas tempahan disahkan dari agent sah kami.



Berkesan ke CELEBRITY LASS?

Kami telah menguji keberkesanan produk CELEBRITY LASS ini kepada berbagaiperingkat masyarakat. Antaranya ialah:

Penjawat awam
Pengguna perkhidmatan awam.
Jemaah masjid
Pemain futsal dan ahli sukan.
Pengunjung pasar malam
Tukang masak.
Pekebun
Pengunjung pasar tani
Mat motor
Pekerja kontraktor am
Bangladesh
Pelajar IPT Dan ramai lagi..

Kalau tak berkesan?

Setakat ini, tiada lagi kegagalan dalam penggunaan produk CELEBRITY LASS ini.

Sebagai tips. Sekiranya kaki anda berbau, basuh kaki dahulu sebelum menggunakan produk ini,

Berapa harga CELEBRITY LASS?

CELEBRITY LASS didatangkan dalam botol 50ml pada harga Semenanjung RM85 dan Sabah Sarawak RM95

BERMINAT 
SMS/TELEGRA / WASSP 
0126304654
MARSHAENA 

EMAIL : marshafarina2@gmail.com


No comments: