EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Thursday, 27 August 2015

PENCARIAN EJEN CELEBRITYLASS





B I S N E S "Kalau apa yang anda buat sekarang adalah sesuatu yang anda tak suka, pupuk perasaan suka itu"

Tak suka Tidak bermakna benci.
Tak suka Tidak bermakna tak sesuai.
Tak suka boleh jadi suka.

Suatu ketika dulu bila saya dikenalkan dengan Celebritylass, saya akui terkejut ada produk gini.
biasa utk hilang bau masam ketiak ni deodorant ja kan?

kali pertama saya test..
3-4 kali saya cium ketiak sendiri ? 
memang lucu kiki emoticon
namun itu yang dicari selama ini!
produk hilang bau ketiak!

bukan deodorant sebab CL tiada bahan chemical. 
Bukan perfume sebab CL xda bau apa pun.

untuk berniaga jual produk hilang bau ketiak adalah satu niche yang baru bagi saya, saya percaya ramai yang ada masalah ketiak masam walaupun pakai la deodorant apa pun.. sebab tue la menjadi tanggungjawab saya utk banteras bau ketiak! 
 
sekarang saya sangat happy kerana perjuangan saya bukan sorang2.. bergerak dalam kumpulan lebih mudah dari sorang2.. maafkan saya yang pm nak jadi sebahagian dari kumpulan saya, syarat utama kami 
 
ANDA MESTI JADI CUSTOMER 
 
1st bila dah jadi customer, & puas hati dengan keberkesanan produk .. baru kita sembang panjang mengenai ejen / drosphip.. biar tak ramai , asal kualiti! 
sekian,
Cer bagi orang sebelah bau ketiak, kalau tak sanggup 
bagi dia bau.. search ClTeamMar di hashtag Instagram, Consultant ketiak akan bantu anda 😂😂😂 Cik  
Marshaena +60126304654

No comments: