STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS CLELF DIPERLUKAN

EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Monday, 4 August 2014

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!+ Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!+ Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!+ Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.+ Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.+ Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming SerumLEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantasSELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 mingguLANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hariSTRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulanAPPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland+ Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.+ Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.
All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT3. MENGHILANGKAN PARUT4. MEMBUANG SELULIT5. MEMECAH LEMAK6. MERATAKAN PERUT
7. MENCANTIKKAN KULITCara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.

Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **

(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rasa panas pada bahagian yang telah disapu) Mudah dan senang…Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yang telah disapu. Senang dibawa ke mana – mana…UNTUK MENAMPAKKAN KESAN ** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..** ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!


Kami berikan harga promosi KHAS untuk anda!

Promosi ini untuk mereka yang terawalHARGA BIASA : RM180 SEBOTOL::HARGA PROMOSI:: 1 BOTOL RM150

2 BOTOL RM300

4 BOTOL RM350

berminat sms/wassp 0126304654
marshaena


No comments: