STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS CLELF DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Monday, 4 August 2014

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!

HILANGKAN STRETCH MARK, SELULIT & TAMPIL MENAWAN DAN LANGSING hanya dengan sapuan L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM!+ Produk yang anda cari selama ini telah ditemui!!+ Produk Berkualiti Slimming Serum akan segera menggemparkan dunia !!+ Produk Lebih mantap dan lebih cepat menurunkan berat badan anda dari semua produk yang pernah ada.+ Terbuat dari Stemcell Apple, Alami tanpa bahan kimia.+ Ibu-ibu lepas bersalin pasti ada selulit dan stretch mark di bahagian perut. Tak perlu ke pusat slimming yang harga ribu-ribu untuk treatment. Kini anda boleh lakukan sendiri di rumah. Hanya dengan sapuan sahaja. Mudah dan sangat berbaloi.

L’AROME – Apple Stem Cell Slimming SerumLEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantasSELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 mingguLANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hariSTRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulanAPPLE STEM CELL: Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland+ Membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan.+ Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut. * Boleh disapukan pada double chin. * Menghaluskan tekstur kulit. * Mengeluarkan angin2 dalam badan.
All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.7 KHASIAT TERHEBAT L’AROME1. MENGHILANGKAN PERUT MEREKAH (STRETCH MARK)2. MENYELESAIKAN MASALAH & PENYAKIT KULIT3. MENGHILANGKAN PARUT4. MEMBUANG SELULIT5. MEMECAH LEMAK6. MERATAKAN PERUT
7. MENCANTIKKAN KULITCara Guna : Sapukan 2 kali sehari (selepas mandi ) pada bahagian yang kita mahu kecilkan.

Letakkan dalam 1-2 titik bergantung pada tempat sapuan.** Jangan letak terlalu banyak sebab takut panas **

(selang berapa minat selepas sapu kita akan mula akan rasa panas pada bahagian yang telah disapu) Mudah dan senang…Tiada kesan minyak pada tangan dan bahagian-bahagian yang telah disapu. Senang dibawa ke mana – mana…UNTUK MENAMPAKKAN KESAN ** SILA UKUR DULU BAHAGIAN-BAHAGIAN YANG BERMASALAH SEBELUM GUNA PRODUK INI..** ANDA AKAN TERUJA DENGAN RESULTNYA !!


Kami berikan harga promosi KHAS untuk anda!

Promosi ini untuk mereka yang terawalHARGA BIASA : RM180 SEBOTOL::HARGA PROMOSI:: 1 BOTOL RM150

2 BOTOL RM300

4 BOTOL RM350

berminat sms/wassp 0126304654
marshaena


No comments: