EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Saturday, 17 January 2015

Diet protein ni sebenarnya paling cepat kurus, kadang-kadang 3 hari saja boleh hilang 1 kg.NAK LEBIH CEPAT SAPU LAROME SEKALI

Diet protein ni sebenarnya paling cepat kurus, kadang-kadang 3 hari saja boleh hilang 1 kg. Tetapi… Ada pantang larangnya..

Perkara2 anda kena hindarkan iaitu :

- Nasi.
- Tepung.
- Mee.
- Pasta.
- Roti termasuk wholemeal. Jangan rasa pelik sebab kita nak buat Protein Diet.
- Segala jenis biskut dan snack.

Anda boleh makan lauk, yes!! Lauk, masak lah apa sahaja ikan, telur, daging, ayam, udang (sotong dan kerang tak boleh).

Sayur-sayuran hijau sahaja dan please jangan minum air manis termasuk buah-buahan.

Minum air mineral atau air kosong 4 liter sehari (Itu Wajib)

Makan kena ikut time, jangan suka hati nak makan pukul berapa, kalau hari ni makan pukul 7am esok pun kena 7am.

Cuba buat dulu 2 minggu, anda tengok hasilnya, sure memang senyum sampai ke telinga .

Kalau nak lagi power, amalkan dengan penggunaan LAROME SLIMMING SERUM sekali. Lagi lah Super Power.LEBIH CEPAT DAN PANTAS



No comments: