STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS CLELF DIPERLUKAN

EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Saturday, 17 January 2015

Diet protein ni sebenarnya paling cepat kurus, kadang-kadang 3 hari saja boleh hilang 1 kg.NAK LEBIH CEPAT SAPU LAROME SEKALI

Diet protein ni sebenarnya paling cepat kurus, kadang-kadang 3 hari saja boleh hilang 1 kg. Tetapi… Ada pantang larangnya..

Perkara2 anda kena hindarkan iaitu :

- Nasi.
- Tepung.
- Mee.
- Pasta.
- Roti termasuk wholemeal. Jangan rasa pelik sebab kita nak buat Protein Diet.
- Segala jenis biskut dan snack.

Anda boleh makan lauk, yes!! Lauk, masak lah apa sahaja ikan, telur, daging, ayam, udang (sotong dan kerang tak boleh).

Sayur-sayuran hijau sahaja dan please jangan minum air manis termasuk buah-buahan.

Minum air mineral atau air kosong 4 liter sehari (Itu Wajib)

Makan kena ikut time, jangan suka hati nak makan pukul berapa, kalau hari ni makan pukul 7am esok pun kena 7am.

Cuba buat dulu 2 minggu, anda tengok hasilnya, sure memang senyum sampai ke telinga .

Kalau nak lagi power, amalkan dengan penggunaan LAROME SLIMMING SERUM sekali. Lagi lah Super Power.LEBIH CEPAT DAN PANTAS



No comments: