EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Monday, 12 January 2015

Testimonial L'arome ClearSkin. Takde pengelupasan. Takde pedih.

Testimonial L'arome ClearSkin. Takde pengelupasan. Takde pedih. 

Tak payah pakai compact powder. Toner/ penyegar pun tak payah pakai. Make up? Kalau suka pakai. Kalau tak suka biaf je muka macam tu.

Saya?? Memang tak make up. Hanya pakai clearskin dan uv cream untuk siang. Malam pakai clearskin saja. 

Mudah kan? Sapa nak cantik jom try dengan iolls.



















KELEBIHAN L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

✔ Pencerahan kulit, licin & Menyerikan kulit wajah
✔ Meremajakan Kulit dari dalam
✔ Antipenuaan
✔ Antioksida
✔ Mengurangkan kedutan (kesan seawal 10 hari)
✔ Memberi kelembapan berpanjangan pada kulit wajah
✔ Menegangkan dan Menganjalkan Kulit 
✔ Menghalang pigmentasi pada kulit
✔ Menghilangkan kesan parut jerawat
✔ Memperbaiki & pembaharuan sel-sel baru pada kulit 
dan bertindak dari dalam
✔ Meneutralkan kembali kulit yg rosak akibat daripada
UV, pencemaran & penuaan
✔ Membantu menghilangkan/mengurangkan jeragat

KANDUNGAN DALAM L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

✔ PhytoCellTech™ Malus Domestica 
✔ Cucurbita Pepo (Pumpkin)
✔ Seed Extract
✔ Pullulan
✔ Porphyridium Cruentum Extract
✔ Ascorbyl Tetraisopalmitate

CARA PENGGUNAAN L'AROME CLEARSKIN PYTHOCELLTEC™

✔ Sapu Clearskin pada muka dan leher waktu pagi dan malam
✔ Boleh disapu pada atas payudara dan tepi untuk 
menegangkan dan menganjalkan
✔ 1 Botol 30 ml dan boleh tahan 1 ke 2 bulan 
ikut cara penggunaan anda
Harga Jualan Rm225
 
1 Botol 30 ml, Tahan 1 -2 bulan
!!!! SET JIMAT - HIGHLY RECOMMENDED !!!!

Rm525 utk 3 botol

FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP
Wasp/sms 0126304654 marshaena
 















No comments: