EJEN DAN STOKIS DIPERLUKAN

STOKIS DAN EJEN DIPERLUKAN

WELCOME

Selamat Datang!! sembur sembur sembuh..Inshaa Allah..

Celebrity Lass adalah satu produk yang mampu hilangkan bau badan sepantas 3 saat dan kekal tidak berbau selama 24 jam. marshafarina2@gmail.com

Happy Shoppin.

~(^_^)~

Tuesday, 13 January 2015

HILANG 10KGS HANYA DENGAN SAPUAN LAROME SLIMMING SERUM

Gile?
 
Mmg la, kan da ckp #LaromeSlimmingSerum gile menghapus lemak, menurunkan berat bdn!
3botol hilang 10kgs 
 
Sebab tu kami syorkan belian 4 botol...nak nmpak kesan wowwww mcm ni sapu, sapu btl2
 sapu konsisten, sebotol thn semnggu what can you expect? Btl tak....?
 
Beli 4botol kan lagi murah, sebotol Rm96.25 ajeee
 
Cuba amik calculator calculate sendiri 

Beli sebotol RM160 x cukup nak beli lagi + RM160 da berbelanja RM320 u just add on RM65 
aje dpt extra another 2 bottles...kan berbaloi tu!!!!
 
Saya bkn aje nak share KEBAIKAN PRODUK tp nak share HARGA JIMAT kt uolls....




Kenapa ‪#‎LaromeSlimmingSerum‬ hebat?

1-yang lebihan berat badan bole guna utk pecahkan lemak
2-yang dalam pantang bersalin bole amalkan sebagai tapel perut b4 berbengkung, malah bole dicampurkan sedikit kedlm minyak urut berpantang
3-yang da beranak pinak bole gunakan utk hilangkan stretchmarks
4-yang ada parut2 operation/caesarean bole sapu utk pudarkan parut kerana terdapat ingredients utk hilangkan parut
5-yang da kurus tp perut buncit bole sapu2 utk leperkan perut
6-yang miliki selulit bole amalkan utk hilangkan selulit seawal semnggu
7-yang sakit badan, sebu2 perut pun bole amalkan

Nampak tak kelebihannya? Tiada produk lain setanding LSS, majoriti produk dipasaran fokus hanya utk pengurangan berat badan sahaja tp tidak LSS byk kelebihan dlm 1 botol!

1 botol RM160
2 botol RM320

PROMO JIMAT;
3 botol RM385 ( sebotol LESS THAN RM100 )

JIMAT RM255 !!

FREE 1 MORE BOTOL
FREE MEMBERSHIP
FREE GIFT (

Wassup 0126304654

‪#‎COD AREA;KUALA SELANGOR /TANJUNG KARANG/TASEK PUTERI RAWANG/JUSCO RAWANG/PUNCAK ALAM/SHAH ALAM

No comments: